Despre Revo

Bun venit in lumea Revo Technik, „Lideri Mondiali” in optimizarea sistemelor de management ale motoarelor pentru autovehiculele moderne. Suntem o companie globala cu centre de inginerie in Anglia si Statele Unite ale Americii, sediul nostru central fiind localizat in Daventry, Northamptonshire, Anglia.

Suntem specializati in sistemele de management ale motorului pentru autovehiculele moderne. Cu peste 150 de ani de experienta combinata, Revo Technik continua sa va furnizeze produse de top in ceea ce priveste software-ul de performanta si accesoriile software, proiectate, manufacturate si testate de catre echipele Revo R&D.

Titlurile academice in fizica, inginerie mecanica si electronica de care dispun membri sai fac din echipa Revo R&D una dintre cele mai bine pregatite si experimentate din domeniul tuningului auto. Aceste cunostinte permit Revo Technik sa puna la dispozitia clientilor sai cele mai noi si performante produse electronice si software. Programarea prin Port Serial (SPP) si dispozitivele de selectare (Select & Select Plus) sunt doar doua dintre produsele lansate de Revo Technik in februarie 2003 care ne-au plasat in fruntea competitiei si ne-au intarit pozitia de „Lideri Mondiali”.