Primul software Revo Technik pentru noul motor 2.0 TSi, acum disponibil

Primul software Revo Technik pentru noul motor 2.0 TSi, acum disponibil-1

Revo Technik are placerea sa anunte lansarea software-ului Revo Stage 1 pentru motoarele 2.0 TSi (CCTA si CBFA) de pe modelele Audi A3 si Volkswagen Passat productie 2008+ in America de Nord.

Programul de performanta Revo pentru motorul 2.0 TSi ofera o crestere de 35-45 Cp peste standard,puterea maxima fiind atinsa la 5.400 rpm, iar cuplul creste cu aproximativ 110-120 Nm intre 3.200 si 4.400 rpm (la volanta). Limitatorul de viteza maxima este inlaturat, iar turatia maxima ridicata la 7.200 rpm.

Echipa Revo Technik a efectuat indelungi testari pentru a concepe acest software de inalta performanta care sa va ofere mult mai multa putere si un cuplu fenomenal. Motorul 2.0 TSi, impreuna cu software-ul de performanta Revo este foarte elastic, dispunand de un cuplu mai mare decat versiunea precedenta 2.0 TFSi, puterea fiind dezvoltata liniar de la turatii mici si pana in zona rosie a turometrului.

Inca nu sunteti convins ? Atunci de ce nu profitati de oferta noastra de returnare a produsului in 30 de zile ? Revo Technik va promite ca veti fi foarte multumit de noul nostru software, dar in caz contrar il putem dezinstala de pe masina dvs si va vom restitui integral suma platita . Este cea mai buna varianta pentru a-l incerca pe masina dumneavoastra!

Graficul de putere evidentiaza cresterile consistente de putere si cuplu furnizate de acest nou produs, puterea fiind masurata la roti (WHP).

Echipa Revo Technik continua sa lucreze la programul pentru motorul 2.0 TSi, montat si pe alte autovehicule. Mai multe informatii despre acestea si software-ul Revo Stage 2 vor fi publicate in urmatoarele saptamani.

Septembrie 2008