Revo lanseaza software-ul de performanta pentru 1.8 TSI generatie noua

Revo lanseaza software-ul de performanta pentru 1.8 TSI generatie noua

Software-ul Stage 1 pentru modele 2013 + este disponibil pentru ambele versiuni de motorizare, transversale si longitudinale fiind programabil rapid si eficient prin portul OBD II.

Cea mai recenta versiune 1.8 T, motor cu injectie directa din grupul VAG este unul rafinat si eficient mai ales pe o platforma compact ca si noul Seat Leon sau Audi A4. Combinat cu noul software REVO Technik aveti acces la adevaratul potential al acestui motor, cu o flexibilitate crescuta, livrare de putere fantastica si bineinteles un cuplu constant pe toata plaja de turatie.

Ca intotdeauna technologia noastra SPS permite setarea masinii pentru conditiile climatice in care va aflati sau calitatea combustibiluli folosit.

Cresterile de putere sunt cu adevarat impresionante cu un surplus de aproximativ 70-85 Bhp si 85 Nm pentru propulsorul aflat pe modelele A4 si A5 fabricatie 2013+

Versiunea care echipeaza modelele noi de Audi A3, Seat Leon, Skoda Octavia si noul Golf MK7 beneficiaza de un surplus aproximativ de 50 Bhp si 80 Nm distribuiti perfect pentru o experienta la volan cat mai placuta.