Revo lanseaza software-ul de performanta pentru Audi S5 4.2 FSi

Revo lanseaza software-ul de performanta pentru Audi S5 4.2 FSi-1

Suntem incantati sa anuntam lansarea software-ului REVO Performance pentru noul Audi S5 4.2 FSi. Per total noul S5 este o masina fantastica, dar in varianta de serie nu este suficient de incisiva si provocatoare cum ne-am fi asteptat.

Noul software Revo inlatura aceste mici neajunsuri, aducand masinii vigoarea si acuratetea asteptata, motorul raspunzand instant la apasarea pedalei de acceleratie iar cresterea de putere (+15 Bhp si +20 Nm) este prezenta pe toata plaja de turatie facand o diferenta reala pe strada, S5-ul devenind mult mai placut de condus. De asemenea turatia maxima a fost ridicata iar limitatorul de viteza maxima a fost inlaturat, astfel masina poate depasi cu usurinta viteza de 250 km/h.

Practic cu software-ul Revo noul Audi S5 este la fel de incisiv ca si modelul RS4 4.2 V8, raspunsul motorului la apasarea pedalei de acceleratie poate fi ajustat conform preferintelor clientului cu ajutorul dispozitivului Select Plus, dispozitiv cu ajutorul caruia se pot regla la perfectie avansul (Timing) si amestecul (AFR), astfel noul S5 va da randament maxim indiferent de carburantul folosit.