Revo lanseaza software-ul REVO STAGE 2+ pentru motoarele 2.0 TFSi K03

Revo lanseaza software-ul REVO STAGE 2+ pentru motoarele 2.0 TFSi K03

Primul impediment major pentru obtinerea unor performante maxime in cazul motoarelor 2.0 TFSi cu turbina K03 (Golf GTI, Leon FR, Octavia VRS, Audi TT/A3, etc.) nu este turbina asa cum ar fi fost de asteptat, acesta fiind pompa de benzina.

Software-ul REVO STAGE 2+ a fost special dezvoltat pentru a functiona impreuna cu o pompa de benzina aftermarket, alaturi de modificarile specifice pentru REVO STAGE 2 (evacuare sport de tip “turbo-back” si filtru de aer sport de tip “cold air intake”).

Pompa de benzina de inalta presiune ne permite sa exploatam adevaratul potential al turbinei standard K03, software-ul Revo Stage 2+ fiind capabil sa dezvolte cu pana la 30 Bhp mai multa putere decat Stage 2, in acelasi timp puterea si cuplul din zona de turatie medie fiind amplu imbunatatite.

Pentru mai multe detalii privitoare la compatibilitatea hardware in cazul software-ului Revo Stage 2+ , apelati cu incredere la dealer-ul dvs. Revo.

Parerile clientilor:

“…had a good blast in the car last night, it’s absolutely awesome to drive and progressive with it, Stage II+ is nothing short of remarkable, I love it!” – Nick, Golf Gti

*Dispozitivul REVO SELECT PLUS este foarte recomandat in cazul software-ului REVO STAGE 2+