Revo Technik ascute ghearele noului Porsche 997 Turbo

Revo Technik ascute ghearele noului Porsche 997 Turbo

Dupa luni de cercetare si teste, Revo Technik a lansat software-ul de performanta pentru Porsche 997 Turbo.

Noul pachet aduce câstiguri de pâna la 50 CP si 163 Nm, in functie de setari. Echipa Revo s-a concentrat in special pe manevrabilitate si performanta reala, lasând in planul doi cifrele dinamometrului. Software-ul Revo performance aduce câstiguri ample, acceleratia liniara si performanta incredibila fiind prezente de la apasarea pedalei de acceleratie si pana in zona rosie a turometrului.

Echipa noastra este multumita in primul rând de flexibilitatea pe care noul software Revo o poseda. Puterea este extrem de usor de controlat, fie ca vorbim de setari inferioare ale boost-ului sau de putere pura, la setarile superioare. Combinat cu un upgrade precum un sistem de evacuare performant, software-ul Revo poate dezlantui cu adevarat intregul potential al 997T.

Ajustabilitatea exclusiva a software-ului Revo Technik se refera la faptul ca autovehiculul poate fi adaptat diferitelor conditii de drum, diverselor calitati ale combustibililor si modificarilor prezente. Parametrii presiunii de supraalimentare (boost), avansului (timing) si amestecului (AFR) sunt perfect ajustabili, iar dealerul Revo poate modifica setarile dupa preferintele si cerintele dumneavoastra. Vreti sa preluati controlul in propriile mâini? Achizitionati un switch Select Plus pentru a ajusta acesti parametri si verificati setarile cu optiunea noastra de colectare a datelor. Prin intermediul acesteia puteti monitoriza variabilele de performanta pentru a fi sigur ca masina dumneavoastra se prezinta la un nivel optim. Odata ce ati realizat acest lucru, stocati aceste setari in cele 3 moduri programabile destinate utilizatorului si accesati-le oricând si oriunde in doar câteva secunde. Programul Select Plus ofera de asemenea modurile Valet si Anti-Furt pentru siguranta si personalizare. Dar nu ne credeti pe cuvânt, iata parerile clientilor nostri…

„Acceleratia este incredibila…” Tim D, Los Angeles CA

„Este feroce, am ramas tintuit in scaun! ” Duncan R, Manchester Anglia

„Masina standard este speciala, dar software-ul Revo o aduce cu adevarat la un alt nivel.” Greg M, Stanford CT

„Masina a accelerat atât de repede incât n-am putut sa respir pâna am schimbat in viteza a 3-a!…” George O., Asheville NC

Detaliile complete privitoare la performanta se gasesc pe site. Grafice detaliate ale dinamometrelor sunt disponibile la dealerul local Revo.

Martie 2008