Software Revo pentru modelele Ford? DA, incepand de azi este posibil!

Software Revo pentru modelele Ford

Revo Technik lanseaza software-ul de performanta Stage 1 si Stage 2 pentru Ford Focus ST, software ce beneficiaza de ajustabilitatea specifica software-urilor Revo.

Software-ul Revo Stage 1 a fost dezvoltat si gandit pentru masina standard, fara modificari mecanice. Puterea obtinuta in acest caz fiind de +40/55 Bhp si +90/120 Nm.

Software-ul Revo Stage 2 necesita o evacuare sport de tip turbo-back, un filtru de aer sport si un intercooler mai eficient decat cel standard. Cu aceste modificari insotite de software-ul Revo Stage 2, sporul de putere va fi de +60/85 Bhp si +105/135 Nm.

Software-ul Revo pentru modelele Ford este compatibil cu dispozitivul Revo SPS. Printre caracteristicile dispozitivului Revo SPS se numara posibilitatea modificarii presiunii de supraalimentare (boost), avansului (timing) si amestecului (AFR), utilizatorul putând astfel seta masina pentru obtinerea unor performante optime, independent de calitatea combustibilului si conditiile climatice variabile. Revo SPS este compus dintr-o interfata OBD II, un cablu USB si software PC.

Modificarile aduse presiunii de supraalimentare (boost), avansului (timing) si amestecului (AFR) pot fi uploadate direct in unitatea de control a motorului (ECU) in doar cateva secunde. Revo SPS beneficiaza de modurile „Stock” si „Performance”, dar include si alte 3 moduri „User Based” (ale caror caracteristici sunt stabilite direct de catre utilizator, dar pot fi si preconfigurate de catre dealerul dvs. Revo Technik). Aceste moduri ii permit utilizatorului sa configureze dupa preferinte setarile de performanta dorite si sa le uploadeze in dispozitivul Revo SPS.

In urma acestei operatiuni utilizatorul poate modifica dupa cum doreste setarile unitatii de control a motorului (ECU), folosindu-se doar dispozitivul Revo SPS. Aceste setari pot fi la rândul lor schimbate ulterior si re-salvate cu ajutorul software-ului SPS, daca imbunatatirile aduse partii mecanice si conditiile climatice cer si permit acest lucru. Daca luam in considerarea posibilitatea trecerii la modul „Stock” precum si modul unic “Anti-Furt”, SPS nu are rival in ceea ce priveste nivelul de control si flexibilitate.

Nota: Revo Technik recomanda utilizarea VCDS in paralel cu strong>Revo SPS, pentru a-i permite utilizatorului sa monitorizeze anumiti senzori ai motorului in scopul reglarii eficiente a setarilor presiunii de supraalimentare (boost), avansului (timing) si amestecului (AFR). Pentru mai multe detalii consultati Ghidul SPS sau contactati dealerul dvs. Revo Technik.

De asemenea in curand vom lansa software-ul Stage 1, Stage 2, Stage 3 si Stage 4 pentru modelul Mk2 Focus RS ! Vom reveni cu detalii in curand.